Arany gyöngyház pigment festékkel kerámia por festék bevonat Autóipari Bevonatok art kézműves színezés a bőr 100g egy csomagban


Címkék: festék művészet, kerámia festék, bőr színű festék, Olcsó festék művészet, Magas Minőségű kerámia festék, Kína bőr színű festék Szállítók.

Ft3 118
  • Készleten
  • e1101


Arany gyöngyház pigment festékkel kerámia por festék bevonat Autóipari Bevonatok art kézműves színezés a bőr 100g egy csomagban

csomagolás:100gram egy csomag/egy szín

Termék bevezetés:

gyöngyház pigment egy új típusú festék, ez természetes csillám chip bevont fém oxid réteg lamellák. Támaszkodik a fénytörés átvitel, hogy hozzon létre színű, a csillogás, a magas törésmutató, a jó átláthatóság, hogy az átlátszó, közepes, hogy hozzon létre ugyanaz a hatása, mint a természetes gyöngy, csillogás.

Természetes gyöngy a réteges szerkezet alkotja, kalcium-karbonát, fehérje réteg felváltva csomagolva egy központi eleme, mivel a kalcium-karbonát, fehérje fénytörés együttható nagy, ezért, amikor a fény a felületen, készítsen több fénytörés, visszaverődés, valamint az átviteli, illetve ahol azok interferenciát a fény, ami egy különleges, gazdag egyszerű értelemben, gyöngyház fényezés. Gyöngyház pigment por, nem mérgező, íztelen, sav -, lúg ellenállás, nem gyúlékony, robbanásveszélyes, nem vezető, a migráció, illetve magasabb hő ellenállás, valamint korrózióvédelem, teljesen megfelel az érdekeit a szigorú követelményeket a környezetvédelem. Gyöngyház pigment van fém pigment vaku hatása, képes a természetes gyöngy, puha, színes újra.

A termék használata:

gépjármű -, motorkerékpár -, kerékpár -, festék bevonat, nyomdafesték, kozmetikumok, bútorok, művészet, betűtípusok, műanyag, kerámia, bőr, (mesterséges bõr), kézműves, textil -, Buddha -, papír -, tömjén-ipar, játékok, díszek, illetve más high-end termék színes bevonattal. (szórakozás, megszórjuk a boltban, hotel, villa várni, dekoráció), a termék magas hőmérsékletű ellenálló, olaj, víz. Van egy új gondolkodásmód terén a mai színű, hogy a termék ad magasabb áru értékét.

Felhasználás módja:

telepítés a magas átlátszó lakk, aránya 1 kg lakk + 100 gramm por vegyes használni, ha érzem, vastag lehet hozzáadni, egy kis vízzel kissé hígított spray egyenletes.

Olajos víz transzfer arany olaj használata nap -, víz-transzfer arany, olaj, víz közvetlenül ne feledje, hogy nem egy hiba

Leírás:

egy olyan por, festék -, egy százaléka, réz, cink, alumínium olvasztó a labdát. Részecske a több vastag, fém érzés erősebb, a villogó, épp ellenkezőleg, minél kisebb a részecske mérete fém érzésem, abate, színe, csillogás gyengéd, fedőképesség, annál jobb

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szín, ha annak Köszönöm.

mi lesz delievery véletlenszerűen ha nem megjegyzés Köszönöm

A termék alkalmazása:

Műanyag: 1.

Arany por festék alkalmas átlátszó, áttetsző műanyag, a szín, a műanyag hatása nagyon magas. A termék egy bizonyos fölényét a piaci verseny. A márka gyöngyház pigment már széles körben használt műanyag csomagolás, kozmetikai tartályok, élelmiszeripari csomagolóeszköz, műanyag, írószer, játék háztartási készülék termék gyártása.

Javaslom, hogy adjunk a márka gyöngyház pigment arány 0,5% 0,5%.

2. A bevonat:

Arany pigment por diszperziós kiváló teljesítmény, jó stabilitás, általában nem termelnek pelyhesítés, fel lehet használni az autók, motorkerékpárok, építőipar, fa, stb. Különböző típusú bevonat, a bevonat mindenféle gyöngyház fényű vagy fémes csillogású, hogy bevonattal ellátott hozzá egy kellemes értelemben vett szépség.

Javaslom, hogy adjunk a márka gyöngyház pigment aránya 5% - ról 5% - át.

3. A nyomdafesték:

Gyöngyház pigment, amíg (a) lehet, keverjük egyenletesen eloszlik a gyöngy tinta nyomdafesték oldószer. Lehet, hogy papír, tapéta, műanyag, nyomtatás, belső dekoráció hozzá elegáns gyöngyház fényű, valamint a fémes csillogás.

Ha fedezze fel, gyöngyház hatás nem jó, ajánlott magas átláthatósági (film) jó tinta teljesítmény.

Javaslom, hogy adjunk a márka gyöngyház pigment aránya 10% - ról 10%.

4. A bőr:

Gyöngyház pigment van egy nem mérgező, íztelen, magas hőmérsékletű ellenálló, jó kémiai stabilitás, ami széles körben használják a lakk, mint a nyomtatás, a mesterséges bőr folyadék felületi bevonat kezelés, hogy az egyik oldalon a bőr színe válik színesebbé. Közvetlenül hozzá pigment, hogy az átlátszó gyanta gyöngy világos bőr termelés.

Például a mesterséges bőr felszínén hosszanti csíkok nagy területen lehet megfelelően (alkalmazkodási) a tinta viszkozitás, nyomtatási sebesség, nyomás, majd ellenőrizze, hogy a penge sérült.

5. Kozmetikumok:

Gyöngyház pigment van ilyen karakter, mint avirulent egyszerűséget, akkor adjunk hozzá megfelelő mennyiségű gyöngyház pigment a kozmetikai alapanyag, lehet, hogy a több szín elegáns kozmetikai, a hatás sokkal jobb, széles körben használják az alapítvány, körömlakk, szemfesték, stb


  • Festmény Közepes: Üveg
  • Modell Száma: Hét száz ötven négy
  • csomagolás: Készlet
  • Típus: Akril Festékek

  • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.1kg (0.22lb.)

Borodin 61
2018-03-21
3/5
goods qualitative, all like in the description, week and three weeks обрабатывался fourth order but has been shipped, two months waiting in total
Dahndray08
2018-02-15
4/5
item as described, very long shipping time

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek