Ékszer Eszközök gyors változás érintse meg a beat Handpiece Öltöny FOREDOM Flex Tengely


Címkék: foredom flex tengely, Flex Tengely, ékszer eszközök, Olcsó foredom flex tengely, Magas Minőségű, rugalmas tengely, Kína ékszer eszközök Szállítók.

Ft5 971 Ft8 531
  • Készleten
  • e6


Gyors változás kéz darab #20 lehetővé teszi, hogy változtatni ki tartozékok (burs, bit, vágó, fúró, stb. a 3/32", vagy 2.35 mm-es szár), csak egy pillanatnyi megszakítás munka nélkül használja a chuck kulcs, vagy pin-kódját, majd a csavarkulcsot. Egy kar mechanizmus a handpiece testet biztosít a gyors, zökkenőmentes megnyitása.

Mi egy nagy gyártó ékszerek eszközök & berendezések, mint például polírozó kefe, gyémánt teszter, elektronikus mérleg, stb. Kínában.

Miatt biztonságos okokból csomag csomagolás, a termék kerül kiszállításra után 3-5 nappal a fogadó az online rendelés.

Elküldjük az elemek express tölti 4-7 munkanapon belül Kína a világ, s mi is össze szállítási költség ha veszel sok árucikk.

Megjegyzés:

A csomag fogja jelenteni, egy alacsonyabb értéket, hogy segítsen megmenteni vámhatóság az adó. De ha még felszámított adó, vám az alacsony érték, meg kell fizetni az adót egyedül. Az ár nem tartalmazza az esetleges vám áfa. Köszönöm a kedves, megértő.

Ha bármilyen kérdése van,szívesen kapcsolatba lépni velünk.

Mi biztosítja a gyors választ, de a legtöbb kiváló szolgáltatást.

Megjegyzés: A csomag fogja jelenteni, egy alacsonyabb értéket, hogy segítsen megmenteni vámhatóság az adó. De ha még felszámított adó, vám az alacsony érték, meg kell fizetni az adót egyedül. Az ár nem tartalmazza az esetleges vám áfa. Köszönöm a kedves, megértő.


  • Elem Típusa: Ékszerek Eszközök & Berendezések

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)
  • Csomag Méret: 24cm x 4cm x 4cm (9.45in x 1.57in x 1.57in)

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek